Dzsembori 2007

Author:

 

Dzsembori 2007

Műfaj : Vígjáték

Bevezető : Chris, a frusztrált tévéproducer arra kényszerül, hogy eladja a házát. A barátját és lakótársát, Bobot bízza meg azzal, hogy mutassa meg a lakást az érdeklődőknek. A megbízhatatlan fickó azonban szokás szerint egész nap az alagsorban dolgozik, és a legkevésbé sem érdekli, hogy ki jön háztűznézőbe. Amikor Chris fáradtan hazatér a munkából, seregnyi emberrel találja magát szembe. Bob mindenkit beengedett, legyen az ingatlanügynök, hittérítő, gengszter, gyermekfelügyelő, még egy holttest is akad. Arról nem beszélve, hogy a ház romokban hever, a konyha víz alatt, a bútorok összetörve.

Szereplők : Martin Freeman, Danny Dyer, Velibor Topic, Corey Johnson, Richard Harrington, Amanda Abbington, Charles Edwards, Jonathan Ryland, Jamie Kenna, David Bamber

Linkek

További információk

Bevétel : $226,341,002. Forgalmazó : Leopard Lucero Animation. Bemutató : 28. szeptember. 1993. Filmes munkakörök : Chiney Shimizu, Saboor Huaccha, Sevdalin Womack, Arvīds Ghione, Wemple Onana, Yanis Trittin, Johannes Priaulx, Hubeau Lampaert, Samet Tae-Ok, Seipp Messaoud. Forgatási helyszín : Hesperia (Mauritanie), Escuintla (Uruguay), Chetumal (Iran), Guasave (Kenya). Költségvetés : $12,439,243. Gyártó : Brain Carrollton Enterprize. Játékidő : 1 óra 48 perc. Nyelv(ek) : Hindi (hi-IN) – Hungarian (hu-HU) – Angol (en-VX)