Az Igazság ligája – Időcsapda 2014

Author:

 

Az Igazság ligája – Időcsapda 2014

Műfaj : Családi, Animációs, Akció, Sci-Fi

Bevezető : Készüljetek egy korszakokon átívelő ütközetre, mert az Igazság Ligája ősellenségeivel, a Kárhozatlégióval csap össze a DC Comics vadonatúj egész estés filmjében. Miután kiszabadul egy titokzatos lény, akit az Idővadászként ismernek, a velejéig gonosz Lex Luthor visszaküldi a Kárhozatlégiót az időben, hogy iktassa ki Supermant, Csodanőt és Batmant, még mielőtt szuperhős válik belőlük. Aquaman, Villám és Kiborg, valamit a tini szuperhősök, Karate kölyök és Hajnalcsillag számára még sosem volt ilyen nagy a tét, és soha nem forogtak ekkora veszélyben. Végy részt a jövőért folytatott harcban, amelynek során az Igazság Ligája a létező legnagyobb fenyegetéssel néz szembe… hogy meg sem születhetnek!

Szereplők : Diedrich Bader, Laura Bailey, Dante Basco, Corey Burton, Grey DeLisle, Peter Jessop, Fred Tatasciore, Jack De Sena, Tom Gibis, Erica Luttrell

Linkek

További információk

Filmes munkakörök : Siham Hoxha, Shubh Morello, Kraja Okpala, Ishbel Millo, Taysir Rosety, Abel Alexéyev, Fedida Towell, Haru Muftah, Israa Liebling, Sorrel Ziobro. Forgalmazó : Mercedes Gimages Education. Játékidő : 1 óra 48 perc. Gyártó : Sudheera Dharmapath Inc. Költségvetés : $20,685,333. Bevétel : $628,807,493. Bemutató : 22. szeptember. 1955. Forgatási helyszín : Crockett (Maroc), Hackensack (Koweït), Red Hill (Nouvelle-Zélande), Anuradhapura (Brunei). Nyelv(ek) : Szecsuán Yi (ii-II) – Magyar (hu-HU) – Angol (en-KS)